Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ OVER .................

Χαίρετε και καλές Απόκριες,,


Νωρίς νωρίς σήμερα, γιατί πρέπει να πετάξουμε και χαρταετό. Το Team διάλεξε δυό ασσάκια και δυό OVER από το σημερινό δελτίο. Εύκολα ή δύσκολα θα τα πάρουν τα ματσάκια οι γηπεδούχοι. Όσο για τα OVER, οι γηπεδούχοι ...... πυροβολούν ασταμάτητα, οπότε ..................


ΤΒΕΝΤΕ  -  ΟΥΤΡΕΧΤΗ  :  OVER  στο  1,60
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ  -  ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΝΤΕΝ  :  OVER  στο  1,80
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ  -  ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ  :  1  στο  1,60
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  -  ΑΝΝΟΒΕΡΟ  :  1  στο  1,60


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!


The   N  R  G    Team


Κυριακή της Αποκριάς σήμερα και Καθαρά Δευτέρα αύριο. Καρναβάλια, χαρταετοί, νηστήσιμα (λέμε τώρα), απ' αυτά δεν θα πάρουμε, στοιχηματικά εννοούμε !!!!!!!!!
Δυστυχώς μας χάλασε την ημέρα κάποιος κ. Τσόκλης (δηλώνει εικαστικός - πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο) που ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας είπε -ζώντας τα τελευταία τριάντα χρόνια στο εξωτερικό- ότι δεν είναι Έλληνας, αλλά πολίτης του κόσμου και ότι η Πολιτιστική μας κληρονομιά δεν μας ανήκει, αλλά ανήκει σε όλο τον κόσμο. Ναι, ρε μάγκα. Σε όλο τον κόσμο ανήκει, αλλά πρωτίστως στην Ελλάδα. Γκέγκε ??????????????? Και το χειρότερο. Είπε να φύγουν τα καλά μυαλά από την Ελλάδα και να μείνουν όλοι οι, κατ΄αυτόν, δεύτεροι να ζήσουν στη μιζέρια τους !!!!!!!!!!!!! Αν είσαστε Χρτιστιανοί, κι αν είσαστε Ρωμαίοι, που έλεγε και η γιαγιά μας !!!!!!!!!!!!!! Και παραπονέθηκε κιόλας, ότι ήτανε στο "γυαλί" μόνο 23 λεπτά, ενώ του είχανε τάξει τρία τέταρτα γ' αυτό και πήγε !!!!!!!!!!! Βρε δεν πας στον αγύριστο κι ακόμη παρά πέρα, μας σύγχυσες πρωί - πρωί.
Προτάσεις κάναμε και δεν ευθυνόμαστε για τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας.


Κ  Α  Λ  Α     Κ  Ο  Υ  Λ  Ο  Υ  Μ  Α   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου