Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ .......

Καλημέρα,


Έχουμε πάρει την κατηφόρα και δεν έχουμε σταματημό. Άντε να δούμε που θα σταματήσουμε. Βρε μπας και ακολουθούμε την Ελληνική οικονομία ??????
Λοιπόν δείτε τι έγινε σήμερα. Πέφτουνε τέσσερα γκολάκια στο ένα ματσάκι της Τουρκίας, όλα καλά. Ρίχνει ένα γκολάκι η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ και τρομάζει να ισοφαρίσει η ΣΙΒΑΣΠΟΡ, αλλά μέχρις εκεί. Αντίο OVER. Παίζει σχεδόν μονότερμα η ΝΑΠΟΛΙ την ΣΙΕΝΑ, αλλά τρώει δυό γκολάκια. Το παλεύει μέχρι το τέλος. Τι δοκάρια, τι τετ α τετ. Βάζει το γκολάκι αλλά είναι ήδη αργά για το δεύτερο. Πάει και το Χ2. Το θρίλερ γίνεται στο ΛΑΤΣΙΟ - ΤΣΕΖΕΝΑ. Τρώει δυό γκολάκια η ΝΑΠΟΛΙ στο ημίχρονο, μένει και με δέκα παίκτες από το 33', και πέφτουμε σε μελαγχολία !!!!!!!!!!! Αρχίζει το Β' ημίχρονο, ρίχνει ένα γκολάκι η ΛΑΤΣΙΟ και, βλέποντας το παιχνιδάκι, πιστεύουμε ότι θα το ..... γυρίσει. Και μέσα στα επόμενα 8 λεπτά βάζει κι άλλα δύο και κερδίζει. Όσοι το πιστέψατε είμαστε σίγουροι ότι βγάλατε τη ζημιά στο live !!!!!!!!!!!!!


-10 μονάδες και η Banca μας στις 1114,78 μονάδες.


Το μεσημεράκι θα τα ξαναπούμε.


The   N  R  G   Team


Υ.Γ.  Όλα τα παραπάνω γράφονται όχι για να δικαιολογήσουμε τις αποτυχίες μας, αλλά για να καταλάβετε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αποφασίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου