Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΜΕ CHAMPIONS LEAGUE .......

Χαίρετε,

Πάλι με παιχνίδια από το Champions League θα ασχοληθούμε σήμερα. Και πάλι με τη λογική θα προτείνουμε και με την δυναμικότητα των ομάδων. Άμα είναι να "χαλάσει" η σούπα, ας χαλάσει, δεν θα σκάσουμε κιόλας.

ΙΝΤΕΡ - ΛΙΛ : 1 στο 2,00
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΑΠΟΛΙ : 1 στο 1,40
ΛΥΩΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : 2 στο 1,70
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ : 1 στο 1,40

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

The N R G Team

Επειδή υπάρχει αρκετή γκρίνια σχετικά με τις προβλέψεις, όχι μόνο προς εμάς, αλλά και προς ολόκληρη σχεδόν την "στοιχηματική οικογένεια" , θα πρέπει να εξηγήσουμε κάποια πράγματα.
Πρώτον : Δεν παίζουμε εμείς μπάλα !!! Παίζουν οι ομάδες !!!
Δεύτερον : Δεν είμαστε μάντεις. Αυτοί έχουν πεθάνει πολλά χρόνια πρίν !!!
Τρίτον : Δεν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο, άρα μπορεί και να την
"πατήσουμε" !!!
Τέταρτον : Οι προβλέψεις στηρίζονται σε αναλύσεις προηγουμένων αγώνων, προϊστορία των ομάδων, φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες, δυναμικότητα, ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών και ...... διαίσθηση των Tipsters !!!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον παράγοντα άνθρωπο (βλέπε διαιτητή), που τόσα και τόσα έχουνε δεί τα μάτια μας. Γιατί μην νομίζετε ότι δεν παίζουν στοίχημα και οι διαιτητές !!!

Χθεσινό παράδειγμα : Ο Ρώσος διαιτητής του αγώνα ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που έγινε μάλιστα και μπροστά στα μάτια του !!! Αν είχε ποντάρει στον άσσο της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, λέμε τώρα, και του καθότανε το Χ ???

Ή μήπως νομίζετε ότι δεν παίζουν στοίχημα και οι παίκτες?? Πόσα γκολάκια έχουμε δει να χάνονται σε κενό τέρμα από ικανότατους επιθετικούς.

Αυτά λοιπόν δεν μπορεί να τα προβλέψει ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Ως εκ τούτου, μην γκρινιάζετε, ούτε να τα βάζετε με την τύχη σας, αλλά ούτε και με τους Tipsters, που στο κάτω - κάτω της γραφής κι αυτοί χαμένοι είναι, αν κάτι "στραβώσει" !!! Γιατί σας διαβεβαίώνουμε ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι Tipsters, ποντάρουνε κι αυτοί όλα όσα προτείνουνε. Και σαφώς δεν υποχρεώνουν ΚΑΝΕΝΑ να τους ακολουθήσει.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.

Άλλωστε ο σοφός Ελληνικός λαός λέει : "Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ " !!!!!!

Εμείς λοιπόν προτείναμε και δεν ευθυνόμαστε για τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας.

Να έχετε όμως πάντα στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να βλέπετε σε βάθος χρόνου και όχι στιγμής ή ημέρας. Γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε, όπως έγινε την προηγούμενη χρονιά σε όσους μας ακολούθησαν.

Τέλος στην πολυλογία. Ώρα για μπανάκι.


Πάρτε και μια φωτό για να σας φτιάξουμε την ημέρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου