Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....

Καλημέρα,

Οι Ιρλανδοί "κάθισαν" στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και χαλαρά πήρανε την ισοπαλία, αλλά μας άφισαν με τρεις στις τέσσερις προβλέψεις.

+22,5 μονάδες και η Banca μας στις 386,16 μονάδες.

Για σήμερα το μενού έχει μόνο Πρωτάθλημα Βραζιλίας. Εκεί γίνεται της π......νας το κάγκελο, τα ανάποδα αποτελέσματα έρχονται το ένα μετά το άλλο, και κανονικά θα πρέπει να απέχουμε. Έλα όμως που κάτι μας λέει ότι μπορεί και να μας "κάτσει" κάτι καλό. Διαλέξαμε τρία παιχνίδια, με διπλή ευκαιρία και εξηγήσαμε το γιατί. Πολύ χαλαρά και σήμερα, τα καλά έρχονται το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΛΜΈιΡΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ : Χ2 στο 1,60
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΓΚΡΕΜΙΟ : 1Χ στο 1,40
ΣΕΑΡΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ : Χ2 στο 1,60

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

The N R G Team

Φθινόπωρο ακόμη, ναι μην μπερδεύεστε, και ο Νοέμβρης στο Φθινόπωρο ανήκει, και το κρύο συνεχίζεται. Μπορεί και να έχουμε καλύτερο Χειμώνα. Θα δείξει. Όχι τίποτα άλλο, να συνεχίσουμε τα μπανάκια μας θέλουμε !!!! Ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει η Κυβέρνηση. Μα νομίζουμε, μπορεί και να κάνουμε λάθος, ότι ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει μια Κυβέρνηση όταν εκλέγεται από τον λαό. Η σημερινή έχει εκλο - επιλεγεί από τρεις πολιτικούς αρχηγούς. Κακομοίρα Δημοκρατία. Καλά κάνουμε και δεν ασχολούμαστε. Στοιχηματάκι και πάλι στοιχηματάκι. Προτάσεις κάναμε και δεν ευθυνόμαστε για τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου